Mnenja udeležencev

Priprava na strokovni izpit za zaposlene v vzgoji in izobraževanju

 

"Moram priznati, da mi je obisk vašega izobraževanja bil v veliko pomoč pri učenju, saj sem s tem izluščila velik balast, ki se nabere ob takšni in drugačni literaturi, da ne omenim kopice informacij iz forumov!"

Nataša

"Ob tej priliki bi se vam rada zahvalila za pomoč pri pripravi na strokovni izpit, saj mi ga je junija uspelo odlično opraviti. Vem, da so mi pri učenju prišli zelo prav nasveti in znanje, ki sem ga pridobila na vašem izobraževanju. Še enkrat bi pohvalila celotno organizacijo, posamezna predavanja, zlasti predavanje o šolski zakonodaji. Ostanite še naprej tako kvalitetni, skratka taki kot ste."

Martina

 

Šola oblikovanja spletnih strani

"V Šoli oblikovanja spletnih strani sem se naučil veliko, seveda brez mojega truda ni šlo. Naučil sem se kako izraziti svoje ideje in jih prikazati čim bolj preprosto in razumljivo. Pri tem so mi pomagali predavatelji, ki so strokovnjaki iz prakse in znajo svetovati. Trenutno obiskujem Naravoslovnotehniško fakulteto Oddelek za tekstilstvo, kjer mi znanje pride prav."

Sergej, študent

"Na tečaju sem takoj na začetku bila navdušena nad likovno teorijo in grafičnim oblikovanjem, saj so tovrstna znanja nujno potrebna. Navdušil me je pristen in spontan odnos predavateljev do vseh nas. Očitno so se zavedali, da smo iz različnih strok in generacij, zato so se prilagodili našim željam ter potrebam. Celovit pristop pri izobraževanju je zelo dobra podlaga za kasnejše samostojno delo."

Mirjana, novinarka

Koledar izobraževanj
MAR
APR MAJ
P T S Č P S N
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Abecedni prikaz izobraževanj
Mesečni prikaz izobraževanj


Kontakt

Much 2 d.o.o.
Koprska 94a, 1000 Ljubljana
tel.: 040 324-423,

e-pošta: info@much.si
Pošljite nam vprašanje
© Much d.o.o. 2007-2016. Vse pravice pridržane.